Recept Lepelhapjes

Waardering: 0.0/5 (0 stemmen uitgebracht)

Ingrediënten

  • cr?me fra?che
  • - ? kwarteleitje met wat zalmeitjes (of kaviaar)
  • - alle soorten mousse, bijvoorbeeld van mosselen, zalm of eendenlever
  • - filet am?ricain met daarop ? kwarteleitje
  • - rilletes van eenden- of varkensvlees
  • - bestrijk een plakje rosbief met filet am?ricain of gekruide tartaar, leg er een kwart eitje op en rol het op
  • - plakjes seranoham; deze ham heeft verder niets nodig
  • - gevulde eieren
  • - gevulde dadels
  • - bestrijk plakjes mortadella met boursin en rol ze op
  • - laat peren uit blik uitlekken, snijd ze in kwarten en besmeer de holte met (papillon)roquefort
  • - bestrijk stukjes manchego of cabrales met membrillo
  • - bestrijk plakjes gerookte zalm met wasabi of mierikswortelcr?me en rol ze op of vouw ze dubbel
  • - plakjes gekonfijte roseval-aardappel met daarop een stukje gerookte paling (of kaviaar!) en een toefje
  • - bestrijk plakjes kalfsfricandeau met tonijnmayonaise (vitello tonato) en rol ze op
  • - uitgelekte plakjes komkommer (1/2 cm dik) kunt u heel goed gebruiken in plaats van toastjes; bijna elk beleg past er goed bij.
  • - miniquiches
  • - snijd plakjes croisantdeeg eenmaal door, rol ze op met een plakje bacon en bak ze
  • - snijd een tortolla de patata in puntjes
  • - rol plakjes jam?n serrano op en prik ze vast met een olijf

Bereidingswijze

- ? kwarteleitje met wat zalmeitjes (of kaviaar) - alle soorten mousse, bijvoorbeeld van mosselen, zalm of eendenlever - filet am?ricain met daarop ? kwarteleitje - rilletes van eenden- of varkensvlees Deze hapjes doen het altijd goed: - bestrijk een... Bekijk het volledige recept op tournedos

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.