Recept Lamsbout uit de oven met rode wijnsaus

Waardering: 0.0/5 (0 stemmen uitgebracht)

Ingrediënten

  • zout
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes peterselie
  • 1 eetlepel maizena
  • 3 uien
  • tijm
  • 50 gr gesmolten boter
  • 3 dl rode wijn
  • 3 dl bouillon
  • 4 ontvelde tomaten
  • 11/2 kg lamsbout

Bereidingswijze

Maak met de punt van een scherp mes een aantal inkepingen in de lamsbout en steek hier de reepjes knoflook in. Bestrooi het vlees met wat zout, peper en tijm en wrijf alles goed in. Leg het vlees in de braadslede en schenk er de gesmolten boter ov... Bekijk het volledige recept op tournedos

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.