Recept Kersttaart

Waardering: 0.0/5 (0 stemmen uitgebracht)

Ingrediënten

  • 150 g boter
  • -3 eieren
  • -150 g suiker
  • -1 theel. vanille-essence
  • -200 g zelfrijzend bakmeel
  • -2 theel. bakpoeder
  • -0.25 l karnemelk
  • -1 borrelglaasje rum
  • -100 g melkchocolade met hazelnoten
  • -100 g rozijnen
  • -2 eetl. gekonfijte sinaasappelschilletjes
  • -2 eetl. gesnipperde gekonfijte gember (bakgember)
  • -poedersuiker om te bestrooien

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160?C. Bekleed de bodem van de vorm met een op maat geknipt velletje bakpapier. Klop de boter, de suiker en de vanille-essence met de mixer licht en luchtig. Klop er een voor een de eieren door. Schep het zelfrijzend bakmeel en ... Bekijk het volledige recept op tournedos

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.