Recept Heerlijk eenvoudig vispannetje

Waardering: 5.0/5 (1 stem uitgebracht)

Ingrediënten

  • peper en zout
  • vis naar eigen smaak (wij gebruiken 3 stuks van 100 gram kabeljauw diepvries en 1 stuk van 150 gram roze zalm diepvries en wat scampi's)
  • 1 doosje room (mag gerust light zijn)
  • 3 preiwitten, fijngesneden
  • 4 wortels, fijngesneden
  • 3 eetlepel van een blik kreeftenroomsoep van knorr
  • 2 visbouillonblokjes
  • gruy√®rekaas ter afwerking

Bereidingswijze

Maak de groentjes schoon, snijd ze fijn en stoof ze in een beetje boter. Kruid met peper en zout. Kook de vis gaar in water met de 2 visbouillonblokjes en laat uitlekken Giet 50 mililiter kookvocht in een maatbeker, voeg er het doosje room aan toe e... Bekijk het volledige recept op mijnreceptenboek

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.