Recept Gepeperde zeewolf met rozemarijnboter

Waardering: 0.0/5 (0 stemmen uitgebracht)

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 takjes rozemarijn
  • 2 eetlepels droge sherry
  • 125 g gezouten boter (op kamertemperatuur)
  • 4 eetlepels 4-seizoenenpeper (hele korrels, navuldoosje)
  • 2 maal 2 zeewolffilets

Bereidingswijze

In koekenpan olie verhitten. Vis aan beide kanten in ca. 4 minuten lichtbruin en gaar bakken. Vis op warm bord leggen en onder aluminiumfolie warm houden. Sherry bij bakvet schenken en hiermee aanbaksels losmaken. Met garde rest van boter erdoor klo... Bekijk het volledige recept op allerhande

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.