Recept Geitenkaasmousse met walnoten

Waardering: 5.0/5 (1 stem uitgebracht)

Ingrediënten

  • zout
  • peper
  • 125 ml slagroom
  • 1 sinaasappel
  • 2 takjes tijm
  • 2 lepels vloeibare honing
  • 2 lepels notenolie
  • 150 g bettine blanc
  • 1 blaadje witte gelatine
  • 40 g veldsla
  • 90 g walnoten

Bereidingswijze

Week de gelatine in een kom ruim water gedurende 5 minuten. Hak de helft van de noten fijn. Snij de korstjes van de kaas en verkruimel de kaas. Schep de noten erdoor. Pers de sinaasappel uit en verwarm 2 lepels sap in een steelpan. Knijp de gelatine ... Bekijk het volledige recept op tournedos

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.