Recept Gebraden fazant

Waardering: 0.0/5 (0 stemmen uitgebracht)

Ingrediënten

  • zout
  • peper
  • 50g boter
  • 1 fazant van ongeveer 1½ kilogram
  • 4 plakken doorregen vet gerookt spek
  • 1,5 deciliter rode wijn
  • enkele takjes peterselie.

Bereidingswijze

Beleg de fazant met de plakjes spek. Verhit de boter in een braadslede en bak hierin de fazant rondom bruin. Plaats de braadslede met de fazant in een op 225 graden voorverwarmde oven en laat de vogel in ongeveer 75 minuten gaar braden. Bestrooi d... Bekijk het volledige recept op tournedos

Mijn bewaarde recepten

sleep een gerecht in dit vlak om het te bewaren

wat is dit?

U kunt een recept (tijdelijk) bewaren door de recepttitel in het bovenstaande vlak te slepen. De recepten worden in een ‘cookie’ op uw computer bewaard. Als u browser geen cookies accepteert kunt u van deze functie geen gebruik maken.